

## **Bell Schedule**

7:10-8:40 Block One (90 Minutes)

8:40-8:45 (5 Minute Passing Period)

8:45-10:15 Block Two (90 Minutes)

10:15-10:20 (5 Minute Passing Period)

10:20-12:30 Block Three (90 Minutes Class, 35 Minutes Lunch)

12:30-12:35 (5 Minute Passing Period)

12:35-2:05 **Block Four** (90 Minutes)

## LUNCHES

10:20-10:55 LUNCH ONE (35 Minutes) (11:00-12:30 Class)

4<sup>th</sup> Floor and 3<sup>rd</sup> Floor classes will have LUNCH ONE

11:55-12:30 LUNCH TWO (35 Minutes) (10:20-11:50 Class)

1<sup>st</sup> Floor, 2<sup>nd</sup> Floor, Ground Floor, Gym and Aviation classes

will have LUNCH TWO

STEM - 4